Saltar apartados
 • UA
 • DBT
 • 2014 Any de la Biotecnologia a Espanya. Jornada sobre Biotecnologia i Salut

2014 Any de la Biotecnologia a Espanya. Jornada sobre Biotecnologia i Salut

ELS DIPLOMES DE CRÈDITS ESTAN DISPONIBLES EN LA SECRETARIA DEL DEPARTAMENT.

QUALSEVOL NOVETAT O MODIFICACIÓ DE RELLEVÀNCIA QUE AFECTE Al CURS (COM EL LLOC DE REALITZACIÓ, TARGETES ACREDITATIVES D'ACCÉS A la SALA, TANCAMENT DE MATRÍCULES PER AFORAMENT COMPLETAT, Etc.) ES COMUNICARÀ A través D'AQUESTA PÀGINA WEB I TINDRÀ EFECTES DE NOTIFICACIÓ. PER TANT, ES RECOMANA CONSULTAR PERIODICAMENTE AQUESTA WEB, I ESPECIALMENT DURANT ELS DOS DIES IMMEDIATAMENT ANTERIORS Al COMENÇAMENT DEL CURS.

 

OBJECTIUS

La Federació Espanyola de Biotecnólogos, juntament amb la Societat Espanyola de Biotecnologia (SEBiot), la Societat Espanyola de Microbiologia (SEM) i l'Associació Espanyola de Bioempresas (ASEBIO) van signar al maig de 2012 una declaració, enviada a tots els Grups Parlamentaris del Congrés dels Diputats, perquè l'any 2014 siga commemorat com a "Any de la Biotecnologia a Espanya".

Aquesta iniciativa presenta els següents objectius:

(1) Impulsar la recerca en Biotecnologia a Espanya.

(2) Promoure les aplicacions que el sector biotecnològic té en diferents àrees (salut humana i veterinària, agricultura i ramaderia, medi ambient, mineria, etc.) en la societat.

(3) Millorar l'ensenyament, comunicació i divulgació de la Biotecnologia en el nostre país.

(4) Augmentar la cooperació entre el sector públic i el privat en l'àmbit del sector biotecnològic.

(5) Millorar la transferència de tecnologia i la inversió privada en Biotecnologia, facilitant la difusió dels resultats de recerca en aquest sector, per a possibilitar punts de trobada que redundaran en el desenvolupament d'una economia basada en el coneixement.

Els objectius d'aquesta Jornada és promoure i difondre els objectius institucionals arreplegats a dalt, amb la finalitat d'estimular als universitaris i a les empreses en el desenvolupament de la Biotecnologia relacionada amb la salut.

INFORMACIÓ GENERAL

 • Dates de realització: 21 de novembre de 2014.
 • Modalitat d'impartició: presencial.
 • Reconeixement acadèmic: 0,8 Crèdits de Lliure Elecció Curricular (vàlid per a titulacions en extinció: llicenciatures i diplomatures) o 8 hores reconegudes per l'ICE (Institut de Ciències de l'Educació).
 • Dirigit a: estudiants, docents, professionals i, en general, a totes les persones interessades en les matèries objecte del curs.
 • Preu: el curs és gratuït. Patrocinat per la Càtedra Medicina de la Reprodución de la UA.
 • Criteris d'avaluació: per a poder superar el curs i obtenir la qualificació d'apta o apte, és necessari tant l'assistència al 80 % com a mínim de les hores presencials (justificant el 20 % restant).
 • Lloc de realització: Saló de Graus Alfredo Orts, edifici d'Òptica.
 • Professorat: veure programa d'activitats.

PREINSCRIPCIÓ / MATRICULACIÓ

Termini de preinscripció: fins al 19 de novembre de 2014 o fins a completar l'aforament.

Ací es pot descarregar la sol·licitud de preinscripció en word i en pdf. També la trobaràs en la secretaria administrativa del Departament de Biotecnologia, situada en el Pavelló de Biotecnologia (edifici nº 9 en el plànol del campus). Una vegada emplenada, es pot enviar per correu electrònic a dbt@ua.es o presentar-la en la secretaria administrativa.

Davant el gran nombre de sol·licituds que es reben, NO ES CONFIRMARÀ EXPRESSAMENT per part dels organitzadors la recepció de les mateixes.

Les persones admeses rebran, una vegada aconseguit el nombre mínim necessari de sol·licituds, un correu electrònic confirmant la seua admissió. El criteri d'admissió serà per rigorós ordre d'entrada de les sol·licituds de preinscripció.

IMPORTANT: EN CAS DE NO PRODUIR-SE UN NOMBRE SUFIENTE DE PREINSCRITOS/MATRICULATS, EL CURS PODRÀ SER ANUL·LAT.

DIPLOMES DE CRÈDITS / CERTIFICAT D'EXPEDIENT PERSONAL DE CURSOS DE L'ICE

Els qui hagen optat pels crèdits i hagen obtingut la qualificació definitiva d'apta o apte podran obtenir un diploma acreditatiu en el Departament de Biotecnologia. Aquest diploma s'ha de presentar juntament amb una fotocòpia del mateix en la secretaria de Centre de la seua titulació per a incorporar els crèdits al seu expedient acadèmic. Es notificarà en la web del Departament de Biotecnologia http://dbt.ua.es la data en la qual ja estan disponibles els diplomes.

Els qui hagen optat pel reconeixement d'hores ICE i hagen obtingut la qualificació definitiva d'apta o apte podran obtenir, si ho sol·liciten en la secretaria administrativa de l'ICE i previ pagament de les taxes corresponents, un certificat acadèmic personal amb tots els cursos realitzats i reconeguts per l'ICE. Quan un/a alumne/a supera el primer curs ICE se li obri un expedient personal en el qual s'aniran acumulant els cursos ICE que es van superant. El/l'alumne/a decideix en quin moment sol·licitar aquest certificat. També es pot sol·licitar gratuïtament una fitxa informativa del citat expedient. Per a més informació, l'enllaç a la pàgina web de l'ICE és http://web.ua.es/ice/

PROGRAMA D'ACTIVITATS(*)

.

Departament de Biotecnologia


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3999

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464