Saltar apartados

XIII Jornades sobre Dona, Biologia i Salut 2013

 

QUALSEVOL NOVETAT O MODIFICACIÓ DE RELLEVÀNCIA QUE AFECTE Al CURS (COM EL LLOC DE REALITZACIÓ, TARGETES ACREDITATIVES D'ACCÉS A la SALA, TANCAMENT DE MATRÍCULES PER AFORAMENT COMPLETAT, Etc.) ES COMUNICARÀ MITJANÇANT AQUESTA PÀGINA WEB I TINDRÀ EFECTES DE NOTIFICACIÓ. PER TANT, ES RECOMANA CONSULTAR PERIODICAMENTE AQUESTA WEB, I ESPECIALMENT ELS DOS DIES IMMEDIATAMENT ANTERIORS Al COMENÇAMENT DEL CURS.

CARACTERÍSTIQUES I OBJECTIUS

Aquestes jornades tenen com a objectiu fonamental analitzar, des d'una perspectiva interdisciplinària i científica, els principals aspectes biomèdics, socials i culturals que afecten a la dona en la societat actual. Molts dels problemes que la dona ha tingut, i segueix tenint, s'han basat en prejudicis i falsos arguments científics que l'única cosa que han fet és emmascarar caduques conviccions ideològiques.

És la nostra intenció en aquestes jornades aprofundir, amb claredat i rigor, en aquells aspectes relacionats amb el gènere que no són tractats en els fòrums habituals. Pensem que una universitat moderna com la nostra ha d'exercir el paper d'avantguarda a l'hora d'informar a la ciutadania sobre temes relacionats amb la dona.

INFORMACIÓ GENERAL

  • Dates de realització: 14, 15 i 16 de novembre de 2013.
  • 3 Crèdits de Lliure Elecció concedits / 45 hores reconegudes per l'I.C.E. (Institut de Ciències de l'Educació)
  • Dirigit a: estudiants, docents i totes les persones interessades en les matèries relacionades amb els continguts de les jornades.
  • Preu: 25 euros.
  • Lloc de realització: Paranimf de la Universitat d'Alacant.
  • Sistema d'avaluació: per a obtenir la qualificació d'APTA o APTE és necessari tant l'assistència al 80 %, com a mínim, de les hores presencials (justificant el 20 % restant), com la realització del treball no presencial.
  • Activitat no presencial: consistirà en la realització d'un treball individual (veure normes) relacionat amb algun dels temes exposats en les jornades.

TRÍPTIC - PROGRAMA D'ACTIVITATS

Consulta el tríptic amb el programa d'activitats

PREINSCRIPCIÓ

Sol·licituds

Descàrrega ací la sol·licitud de preinscripció. També les trobaràs en la secretaria administrativa del Departament de Biotecnologia, situada en el Pavelló de Biotecnologia (edifici nº 9 en el plànol del campus). Una vegada emplenada, envia-la per correu electrònic a dbt@ua.es o presenta-la en la secretaria.

S'haurà de triar obligatòriament entre una de les dues opcions següents:

  • 3 crèdits de lliure elecció curricular.
  • 45 hores reconegudes per l'ICE.
Forma de pagament

En la sol·licitud de preinscripció hauràs d'indicar:

- si vas a pagar amb targeta de crèdit a través del teu Campus Virtual.

- si el rebut ho vas a imprimir a través del teu Campus Virtual i ho pagaràs en les entitats financeres col·laboradores.

- si vols arreplegar el rebut en la secretaria administrativa del departament i ho pagaràs en les entitats financeres col·laboradores.

 

El rebut de pagament NO S'ENVIARÀ PER CORREU ELECTRÒNIC, excepte a qui no tinga accés al Campus Virtual de l'U.A. i així expressament ho sol·licite. La resta de col·lectius ho arreplegaran en la secretaria administrativa del departament o ho poden trobar en la siguente ruta del CAMPUS VIRTUAL > SECRETARIA VIRTUAL > PAGAMENTS > REBUTS EMESOS.

Davant el gran nombre de sol·licituds de preinscripció que es reben NO ES CONFIRMARÀ EXPRESSAMENT, per part dels organitzadors, la recepció de les mateixes. Aquesta confirmació ve donada pel fet que el rebut per a pagar la matrícula estiga disponible en el Campus Virtual o en la secretaria adminstrativa del Departament de Biotecnologia (segons s'haja triat).

MATRICULACIÓ

La matrícula quedarà formalitzada amb el pagament del rebut, que podrà fer-se com a màxim fins al dia 13 de novembre de 2013, independentment de la data de venciment que figure en el rebut.

Una vegada pagat, EL REBUT NO S'HA DE PRESENTAR als organitzadors llevat que, davant un error tècnic, així ho sol·liciten.

DIPLOMES DE CRÈDITS / CERTIFICAT D'EXPEDIENT PERSONAL DE CURSOS DE L'I.C.E.

Els qui hagen optat pels crèdits de lliure elecció i hagen obtingut la qualificació d'apta o apte ja poden passar a arreplegar un diploma acreditatiu en el Departament de Biotecnologia. Aquest diploma s'ha de presentar juntament amb una fotocòpia del mateix en la secretaria de Centre de la seua carrera per a incorporar els crèdits al seu expedient.

Els qui hagen optat pel reconeixement d'hores ICE i hagen obtingut la qualificació d'apta o apte podran obtenir, si ho sol·liciten en la secretaria administrativa de l'ICE i previ pagament de les taxes corresponents, un certificat acadèmic personal amb tots els cursos realitzats i reconeguts per l'ICE. Quan un alumne/a supera el primer curs ICE se li obri un expedient personal en el qual s'aniran acumulant els cursos ICE que es van superant. L'alumne decideix en quin moment sol·licitar aquest certificat. També es pot sol·licitar gratuïtament una fitxa informativa del citat expedient. Per a més informació, l'enllaç a la pàgina web de l'HISSE és http://web.ua.es/ice/va

 

 

COL·LABORA

Logo del Centre d'Estudis sobre la Dona de la Universitat d'Alacant

ORGANITZA

 

Logo del Departament de Biotecnologia de la Universitat d'Alacant

Departament de Biotecnologia

 

Logo Chair reproductive medicine to the University of Alicante

Logo Foundation Rafael Bernabeu Obra Social

Nursing Council of the Valencian Community logo

 

Departament de Biotecnologia


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3999

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464