Saltar apartados

XIV Jornades sobre Dona, Biologia i Salut 2014

 ELS DIPLOMES DE CRÈDITS ESTAN DISPONIBLES EN LA SECRETARIA DEL DEPARTAMENT. 

 QUALSEVOL NOVETAT O MODIFICACIÓ DE RELLEVÀNCIA QUE AFECTE Al CURS (COM EL LLOC DE REALITZACIÓ, TARGETES ACREDITATIVES D'ACCÉS A la SALA, TANCAMENT DE MATRÍCULES PER AFORAMENT COMPLETAT, Etc.) ES COMUNICARÀ A través D'AQUESTA PÀGINA WEB I TINDRÀ EFECTES DE NOTIFICACIÓ. PER TANT, ES RECOMANA CONSULTAR PERIODICAMENTE AQUESTA WEB, I ESPECIALMENT ELS DOS DIES IMMEDIATAMENT ANTERIORS Al COMENÇAMENT DEL CURS.

INFORMACIÓ GENERAL

  • Dirigit a: estudiants, docents, professionals i, en general, a totes les persones interessades en les matèries relacionades amb els continguts de les jornades.
  • Dates de realització: 27 i 28 de novembre de 2014.
  • Modalitat d'impartició: presencial.
  • Reconeixement acadèmic:  es podrà optar per una de les opcions següents: 1 Crèdit de Lliure Elecció curricular (vàlid per a les titulacions a extingir) o 13 hores reconegudes per l'ICE (Institut de Ciències de l'Educació).
  • Preu: 10 euros. Aquesta activitat està cofinançada per la Càtedra Medicina de la Reprodución de la UA.
  • Criteri d'avaluació: per a obtenir la qualificació d'apta o apte és necessari tant l'assistència al 80 %, com a mínim, de les hores presencials (justificant el 20 % restant), com la realització d'un breu treball (en aquesta ocasió es tracta d'una valoració personal de les Jornades).
  • Lloc de realització: Saló de Graus Alfredo Orts (edifici d'Òptica).
  • Professorat: veure programa d'activitats.

OBJECTIUS

Aquestes jornades tenen com a objectiu fonamental analitzar, des d'una perspectiva interdisciplinària i científica, els principals aspectes biomèdics, socials i culturals que afecten a la dona en la societat actual. Molts dels problemes que la dona ha tingut, i segueix tenint, s'han basat en prejudicis i falsos arguments científics que l'única cosa que han fet és emmascarar caduques conviccions ideològiques.

És la nostra intenció en aquestes jornades aprofundir, amb claredat i rigor, en aquells aspectes relacionats amb el gènere que no són tractats en els fòrums habituals. Pensem que una universitat moderna com la nostra ha d'exercir el paper d'avantguarda a l'hora d'informar a la ciutadania sobre temes relacionats amb la dona, com: la grip A, els mètodes contraceptius, la reproducció assistida, el tabaquisme, la fibromialgia, el dolor, la sexualitat, la igualtat, els maltractaments, etc.

 

PROGRAMA D'ACTIVITATS(*)

 

PREINSCRIPCIÓ

El termini de preinscripció estarà obert fins al 25 de novembre de 2014. Una vegada finalitzat aquest termini, consultar en la secretaria administrativa.

Descàrrega ací la sol·licitud de preinscripció en word i en pdf. També la pots obtenir en la secretaria administrativa del Departament de Biotecnologia, situada en el Pavelló de Biotecnologia (edifici nº 9 en el plànol del campus). Una vegada emplenada, envia-la per correu electrònic a dbt@ua.es o presenta-la en la secretaria.

L'organització NO CONFIRMARÀ la recepció de les preinscripcions. Aquesta confirmació ve donada pel fet que el rebut per a pagar la matrícula estiga disponible en el Campus Virtual o en la secretaria adminstrativa del Departament de Biotecnologia (segons s'haja triat).

IMPORTANT: EN CAS DE NO PRODUIR-SE UN NOMBRE SUFIENTE DE PREINSCRITOS/MATRICULATS, EL CURS PODRÀ SER ANUL·LAT.

MATRICULACIÓ

La matrícula quedarà formalitzada amb el pagament del rebut, que podrà fer-se com a màxim fins al dia 25 de novembre de 2014, independentment de la data de venciment que figure en el rebut.

El rebut de pagament NO S'ENVIARÀ PER CORREU ELECTRÒNIC, excepte a qui no tinga accés al Campus Virtual de la UA i així expressament ho sol·licite. La resta de col·lectius, segons ho hagen triat en la preinscripció, ho arreplegaran en la secretaria administrativa del departament o ho poden trobar en la següent ruta del CAMPUS VIRTUAL > SECRETARIA VIRTUAL > PAGAMENTS > REBUTS EMESOS.

Una vegada pagat el rebut, no s'ha de presentar ni enviar a l'organització.

DIPLOMES DE CRÈDITS / CERTIFICAT D'EXPEDIENT PERSONAL DE CURSOS DE L'ICE

Els qui hagen optat pels crèdits i hagen obtingut la qualificació definitiva d'apta o apte podran obtenir un diploma acreditatiu en el Departament de Biotecnologia. Aquest diploma s'ha de presentar juntament amb una fotocòpia del mateix en la secretaria de Centre de la seua titulació per a incorporar els crèdits al seu expedient acadèmic. Es notificarà en la web del Departament de Biotecnologia http://dbt.ua.es la data en la qual ja estan disponibles els diplomes.

Els qui hagen optat pel reconeixement d'hores ICE i hagen obtingut la qualificació definitiva d'apta o apte podran obtenir, si ho sol·liciten en la secretaria administrativa de l'ICE i previ pagament de les taxes corresponents, un certificat acadèmic personal amb tots els cursos realitzats i reconeguts per l'ICE. Quan un/a alumne/a supera el primer curs ICE se li obri un expedient personal en el qual s'aniran acumulant els cursos ICE que es van superant. El/l'alumne/a decideix en quin moment sol·licitar aquest certificat. També es pot sol·licitar gratuïtament una fitxa informativa del citat expedient. Per a més informació, l'enllaç a la pàgina web de l'ICE és http://web.ua.es/ice/

 

 

 

COL·LABORA

Logo del Centre d'Estudis sobre la Dona de la Universitat d'Alacant

ORGANITZA

 

 

 

 

Departament de Biotecnologia


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3999

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464